Om Møgelgaard

 

- Lyddæmpende tekstiler - 

 

 

Uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole, og specialiseret i at designe akustikforbedrende tekstile udsmykninger. Jeg producerer både standartløsninger og akustisk udsmykning specifikt udviklet efter jeres behov og ønsker.

 

Utallige undersøgelser har vist, at baggrundsstøj og dårlig akustik i de rum vi befinder os i, har stor indflydelse på vores fysiske og psykiske tilstand. I værste fald kan et akustisk dårligt arbejdsmiljø, nedsætte vores trivsel og øge vores sygefravær.

 

Dette kan afhjælpes med de rigtige lyddæmpende løsninger.

I mine løsninger, får I både den lyddæmpende effekt, samt et unikt design tilrettet specifikt til jeres behov.  

 

Med udgangspunkt i forskningresultaterne mener jeg, at dette vil vise sin effekt ved en forbedret koncentration og arbejdsevne hos jeres medarbejdere.  Dermed vil jeres tiltag blive til glæde - både for jeres medarbejdere - og for jer som arbejdsgivere.

 

 

(Se mere på: http://www.arbejdsmiljoviden.dk/Aktuelt/Forskning/4-Stoej-i-storrumskontorer-paavirker-trivsel-og-koncentrationsevne)

 

Mine løsninger kan alle tilrettes jeres specifikke behov og ønsker, så kontakt mig gerne på mail eller telefon hvis I er interesserede.

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf: 51881115