Handelsvilkår

Sådan handler du her
For at foretage et køb hos Møgelgaard Design skal du igennem følgende trin:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med Møgelgaard Design, har jeg brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Møgelgaard Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.
Som registreret hos Møgelgaard Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Møgelgaard Design via e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Levering
Møgelgaard Design benytter enten GLS eller Post Danmark til levering.

Reklamation
Når du handler hos Møgelgaard Design har du 30 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For at jeg kan finde den rette løsning på reklamationen, vil du blive bedt om at sende nogle fotos af produktskaden, samt give en god beskrivelse af problemet. Ud fra dette, vil jeg vurdere om reklamationen er baseret på en produktions- eller materialefejl, eller om den skyldes almindelig slidtage eller påførte skader.
Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Møgelgaard Design
Vesterbrogade 26
1620 København V
DK – Danmark

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse af køb
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Møgelgaard Design.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give mig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 51881115.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Vi kan selvfølgelig også komme og afhente produkterne igen ved en fortrydelse af købet. Dog skal transportomkostningerne i forbindelse med afhentning afholdes af dig.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til mig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt mig, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis pengene for dine varer igen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele beløbet for varen, (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Du vil modtage tilbagebetalingen, så snart jeg har modtaget varen retur.
Det er en god ide at gemme emballagen, indtil du har endeligt besluttet dig.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Møgelgaard Design
Vesterbrogade 26
1620 København V
DK – Danmark

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du er velkommen til at komme og aflevere varen på mit lager i København. Du bedes medbringe kvitteringen indeholdende fakturanummer, som varen er købt på, således jeg nemt kan bytte din vare eller returnere pengene til dig. Også hvis varen er givet til dig som en gave, beder jeg dig medbringe fakturanummer.
Husk at aftale afleveringstidspunkt med Tanja Møgelgaard inden returnering, både hvis du selv afleverer produkterne tilbage, eller du får en vognmand til det.

Vedligeholdelse
For at sikre en så lang levetid som muligt for din rumdeler, anbefaler jeg, at du følger mine råd om vedligeholdelse. I den daglige rengøring kan du støvsuge rumdeleren let med det lille møbelmundstykke og på laveste suge-effekt. Trænger rumdeleren til en større omgang bør du altid gøre brug af professionel rengøring og anvende et renseri.  De fleste renserier, påtager sig specialrens af filt. Du må aldrig anvende kemiske rensemidler.
Vær opmærksom på, at alle tekstiler vil tage skade eller blive påvirket af direkte sollys. Det vil få selv det mest farveægte stof til at falme.
Hvis du bruger rumdelerne efter hensigten samt følger mine råd, kan du se frem til en lang levetid for din nye rumdeler.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Møgelgaard Design, Vesterbrogade 26, 1620 Kbh V.

Firmaoplysninger
Møgelgaard Design
Vesterbrogade 26, 1620 Kbh V
Tlf: 51881115
CVR: 33920660
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.11.2015

Related Articles